perjantai 12. heinäkuuta 2013

tonnin haaste, pvä 29: kunniakuja.

Ei hyvä luoja sentään kun on perse kipeä. Siis oikeasti, perse on todella kipeä pyöräilyistä. Tällä hetkellä en toivo mitään niin paljon kuin ummetusta loppuloman ajaksi.

Siinä missä eilen oli ennen kirjoitusrupeaman alkamista matkaa vielä taitettavana 340 kilometriä, on sitä tällä hetkellä jäljellä 230 kilometriä. Niin, kun jotain päättää tehdä, niin vittu sentään, se todellakin tehdään. Jos tämän vuorokauden puolella vielä tappaisi tuon 200 rajan. Jos enemmänkin menisi, niin en siitä kyllä pahastuisi. Sen sijaan itkisin vain onnesta ja kivusta.

Eilisen kirjoittelun jälkeen pidin yöllä vielä pienen tauon, kunnes päätin ottaa niskasta kiinni ja ryhtyä polkemaan samalla katsoen tv:stä ”Family Guyn” ja ”American Dadin” jaksoja. Kieltämättä vähän alkoi olemaan siinä vaiheessa yötä jo henkien ja sielujen taistoa, että jaksoin väsymyksessä polkea. Aamuherätyksen jälkeen poljin perinteisen kympin lenkin sijaan huimat 15 kilometriä.

Sen jälkeen päivä oli aika perinteisen mukaisesti edennytkin. Loman aikana on tullut turhan paljon diskriminoitua salitreenejäni, joten päätin suunnata sinne reilun viikon tauon jälkeen. Koomista tai ei, siellä oli sitten kaksi (2) perheenisää treenailemassa ja raahanneet alle kouluikäiset mukulansa paikan päälle. Käsittääkseni nämä isät eivät ole parisuhteessa keskenään, mutta enhän minä mistään mitään tiedäkään. Silmäni on ottanut huimia askeleita (silmäniskuja?) kohti terveempää elämää, mutta ilmeisesti jossain määrin se vielä pelästytti kakaroita, että tekivät aina suosiolla kunniakujaa, kun siirryin paikasta toiseen. Salitreenini kuluikin kävellen edestakaisin kunniakujaa pitkin. Tunsin itseni kerrankin tärkeäksi, ehkä semisti myös koulukiusaajaksi.

Oon saletisti hot.


No joo, siinä ne päivän kohokohdat taisi ollakin. Fillarilla on tullut sitten heitettyä lenkkiä lenkin perään leffoja katsoen. Rästilistalta tulikin vedettyä pois ”Urhea” (”Brave”) sekä ”One Missed Call”. Ei ehkä se maagisin leffapäivä, toinen oli aika hmv (hajuton, mauton, väritön) animaatio ja toinen tavattoman paska kauhuleffa. Vähän hämmästelinkin ”Urhean” saaneen parhaan animaation ”Oscarin” tänä vuonna ”Räyhä-Ralfin” edestä. IMDb:n arvosana 7,2 onkin mielestäni pahasti yläkanttiin tämän kanssa. ”One Missed Call” olikin paska, siis oikeasti todella paska ja sen IMDb:n arvosana 3,8 on vielä pahemmin yläkanttiin annettu. Oikeasti, miksi näin paskoja kauhuleffoja jotkut viitsii ylipäätään tehdä. Tai edes katsoa. Niin.Tosiaan, tänään on vielä haaveena rikkoa 800 poljetun kilometrin raja. Vielä isompana haaveena olisi, että jotta saisin jo huomenna haasteen päätökseen. Jos olisin vain heti alussa jaksanut, niin tämänkin systeemin olisin saanut jo parissa viikossa hoidettua lomaltani pois. Noh, aina ei voi osata ja onnistua, sanoi sika kun pekoniksi päätyi.

Huomenna olisi yhtenä päivän ohjelmana saada tikit pois turvastani, muuten kalenterini näyttääkin sopivan tyhjältä tämän suorittamiseen. Kyllä tämä haaste tästä saadaan hoidettua, uskokaa pois vaan.

Päivän musiikkiveisua en meinannut keksiä millään. Sitten keksin ehkä parhaimman/paskimman biisin kuvastamaan tämän hetkistä olotilaa. Tästä vähän ”Samwelliä” kuunneltavaksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti